MaisteriLMS UbiCast videopalvelin

Mediamaisteri ja UbiCast ovat käynnistäneet yhteistyön videopalvelun toteuttamisesta MaisteriLMS:n tiiviiksi osaksi.

Videoiden käyttö koulutuksessa kasvaa koko ajan ja isoin ongelma on tuotettujen ja käytettävien videoiden sijoittaminen niin että tekijänoikeudet ja hallittavuus säilyvät videoiden omistajilla. Olemassa olevan pluginin avulla Ubicast palvelimella olevat videot voidaan helposti ja kustannustehokkaasti lisätä kurssien aineistoiksi kotimaisesta videopalvelimesta.

Alla LIVE tallenne 13.4.2016 ITK-workshoppiin, jossa Petri Virtanen esitteli uutta Ubicastin Moodle pluginia helpon videohallinnan työkaluna osallistujille. LIVE lähetyksen workshoppiin teki Kuopion klassillisen lukion rehtori Jukka Sormunen ja iClass Finland Education Network Oy perustaja ja toimitusjohtaja.

Mediamaistereiden MaisteriLMS näkymä ITK workshopista.

Mediamaisteri Moodle ja Ubicast blugin