Rikasta omaa OnEdu oppimisympäristöäsi tai digitaalista Mobie Zine oppimateriaaliasi mobiiliyhteensopivalla UbiCast videopalvelulla.

Tallenna luentosi kokonaan ja/tai tee lyhyempiä videorikasteita oppimiprosessin syventämiseksi OnEdun tehtävä- ja tenttityökalulla. Yhdistä laadukas UbiCast videomateriaali oppimisprosessia tukemaan OnEdun microlearning tehtävätyökaluun.

Pelkästään videotallenteiden käyttö parantaa koulutettavan kurssien läpäisyastetta opinnoissa.  Näin saadaan nopeutettu mm. henkilöstön perehdyttämistä ja täydennyskoulutusta, joka on suoraa säästöä sekä mahdollistaa näin henkilöstön työpanoksen keskittymisen entistä enemmän yrityksen ydintoimintaan.

UbiCast videopalvelun kautta ei tule mainoksia omalle oppimisalustalle. Kaikenlaiset videontekolaitteet (tietokoneet, tabletlaitteet, älypuhelimet ja kamerat) soveltuvat videotuotantoon. UbiCast videopalvelu mahdollistaa myös suoran webstreemaukseen Mobie Zine oppimateriaaleihin ja Mobie OnEdu sivustoille. Voit lähettää mm. internetiin yrityksesi tiedotustilaisuudet suorana lähetyksenä Mobie Zine julkaisun aukeamalle.

Tutustu koko palvelukonseptiin tässä Mobie Zine julkaisussa.  Pyydä tarjous UbiCast RichMedia videogalleriasta omalle organisaatiolle. Halutessasi voi brändätä videopalvelun täysin oman yrityksesi väreillä ja logoilla varustettuna.

Tilaa kokeilutunnukset osoitteesta jukka.sormunen@ubicast.fi tai soita 045-8896805.

certificated